Сходи на горище ФАКРО – це розкладні сходи, виготовлені з соснової деревини. Вони забезпечують легкий та зручний вихід на горище. Складаються і „ховаються” в стелю, що дозволяє звільнити площу приміщення. Сходи на горище ФАКРО функціональні, довговічні, зручні в користуванні, легко монтуються.
Термоізоляційна кришка люка товщ. 36мм є частиною сходів, виготовляється у вигляді дерев’яної рами з соснової деревини, обшитої з двох сторін аркушами ДВП білого або бежевого кольору, заповненої пінопластом.
Оригінальна конструкція сходів виконана так, що її елементи не займають корисного простору виходу на горище. Механізм відкривання блокує кришку в повністю відкритому положенні, що забезпечує стабільність сходів. Регуляція пружини дозволяє підібрати момент (силу) опускання кришки.
Для збільшення довговічності поєднання сходинок і бокових вертикальних елементів виконане у вигляді „ластівчин хвіст”. Сходинки знаходяться на деякій відстані від кришки і мають канавки для уникнення ковзання, що збільшує комфортність та безпеку у користуванні.
Монтажні кутники дозволяють чітко встановити сходи і відрегулювати їх положення.