1548

Сучасні карнизи для штор представлені в численних варіаціях. Вони відрізняються матеріалами, формою, способом монтажу та іншими особливостями. Серед поширених рішень:

  • Дерев’яні карнизи. Добре вписуються в будь-який інтер’єр. Привабливості зовнішньому вигляду надає чітка і щільна структура деревини з вираженими волокнами.
  • Металеві карнизи. Прості, практичні і довговічні. Акуратні і витончені, вони витримують значні навантаження, включаючи вагу важких набивних портьєр.
  • Пластикові карнизи. Зручний і недорогий варіант. Вони прості в монтажі і невибагливі в догляді. В наявності – безліч форм і забарвлень, а також багатий асортимент аксесуарів.

За формою зустрічаються круглі, струнні і профільні карнизи. В основі перших – кругла штанга, товщина якої залежить від ваги штор. Тонкий трос в основі других зручний при створенні багатоярусних систем. Він дозволяє полегшити конструкцію, а також фіксувати карниз в різних положеннях: до стіни або до стелі. Гнучкий профіль практичний при створенні арок та інших конструктивно складних елементів. Відмінність багетной конструкції – наявність декоративної планки, що закриває систему кріплення. Шинні або рейкові карнизи складаються з профільної системи з жолобками і рухомими роликами. Своїм клієнтам ми пропонуємо відмінне співвідношення «ціна — якість». Також є можливість замовлення карнизів з каталогу.